22 June, 2007

Trkaj in njegov srednji prst

Tihožitno gnitje v postelji z krmelji v učkah se je prelevilo v 5minutno gledanje televizije s Trkajem. Na nekem programu je bil in razglabljal o srednjem prstu. Sklepam da ima nov šou o temah, ki si jih izbere. Digitus Impudikus ali predzni prst, ki so ga uporabljali stari rimljani. Globoka razlaga kako je nastal ta prstek pri rimljanih .I.
Hehe
Razlagal je tudi kako so se američani zastopili kakšno je stanje s prstom med kazalcem in prstancem. Ameriška ladja je zaplula v Korejo z neko pomoto in Korejci so jih čisto po normalnem postopku tepli, mučli, itd. sej vemo ka še pride dalje. No korejci so imeli alibi ter so nakladali američanom da je vse ok z ujetniki ter da se imajo fajn..wa eva. Nato so pa hoteli američani sliko da vidijo če je to res tako in so jim poslali sliko z vsebino...


Haha glupi rumenki niso ugotovili da je to fora / prevara, ki naj bi povedala da se NIMAJO fajn:)) Zajeb stisnu :ubise


Še je razlagar da so Havajci tudi meli takšen pozdraf v katerem je nastopal naš vedno zasledujoč sredinc in namreč je z odstopanjem od drugih prstov z trdim in pokončnim postavom povedal ''lep pozdrav''. Tako so se pozdravljali havajci.

Tudi vam en lep havajski pozdrav!

No comments: