01 June, 2007

Smrdljivo ležanje po bujenju...


Ja. Vsak ve kak izgleda spanje in dremež ampak glavno je tiso kar se dogaja po teh dveh opravkih. To je budno ležanje in smrdenje/gnitje. Nerazložen pojav zakaj ljudje, ko se zbudijo so še bolj utrujeni in bi radi še spali ne pa šli v šolo, na šiht ali pa najhuje opravilo ...lulat:((Ne razumem. Preden gremo spat gremo na wc in to je to ampak neeeeee...seveda da moremo tudi zjutraj na wc, ko ni človeka, ki bi nas nategnu da mu je prsla Nina Osenar na vrata in da bi se zaradi nje morali vstati. Zaradi lulanja pa z zaprtimi očmi mores prebijat po nevarnih tleh razmetane sobe, ki ima torbo, zvočnike, 5000 različnih vrst kablov, vrečk, obleke ter neke lepljive snovi ...beri: prejšnje nočno alkoholiziranje z polito tekočino. Adiiiiiijooooo ;S
No v glavnem eno podjetje išče prostovoljce, ki bi ležali v postelji in da bi na njih izvajali teste. nadaljne informacije odspodaj!!!


Citiram:

Piše Simon Zajc, Centralno Vesolje
Objavljeno: 05.02.2001 ob 09:15

[Rev:0, L]

Francoska agencija za vesoljske raziskave CNES je začela z iskanjem 28 prostovoljcev, ki so pripravljeni za določeno vsoto denarja preležati tri mesece v postelji. Inštitut za vesoljsko medicino, ki se nahaja v mestu Toulous, pripravlja raziskavo o učinkih, ki jih ima potovanje po vesolju (v breztežnosti) na človeški organizem. Od vseh, ki se bodo prijavili na razpis, bodo za raziskavo najeli 28 mož. Breztežnost namreč vpliva na pretok krvi v telesu, povzroča atrofijo mišic in zmanjšuje trdnost kosti. Teletekst RTV Slovenija še dodaja, da bodo prostovoljci za ležanje v postelji dobro plačani, saj bo vsak izmed njih prejel 75.000 francoskih frankov (približno 2,5 milijona slovenskih tolarjev).

No comments: