27 September, 2007

Priprave...



Prihaja čas, ko se zbirajo ljudje oz študentje v večjih krajih kot so Ljubljana, Maribor, Portorož, Kranj...itd. Povod vsemu temu je študij in bivanje v drugem kraju brez staršev in življenje na svoji grbi sam s sabo in ostalimi kolegiči. Naslednji povod prihoda je pa, strokovno povedano, prekomerno opijanje z legalnimi substancami BERI: alkoholiziranje. Nič več praznih gostiln v torek in sredo, tu pa tam kakšen četrtek za tiste ljudi, ki niso mogli v torek in sredo sučestvovat rasturu in bitkam za šank.

Obstajajo več različnih opojnih substanc kot so naprimer: Štok, Vodka, Jegermaister (maj fejvret), Malibu, Vino ...
Začetni postopek tega dogajanje je da se zbere določena ekipa (lahko je tudi ženski spol vključen)v nekašnem prostoru ..prisegam na hišo saj nimate problemov s sosedi kajti obljubim vam da boste čez maksimalno uro pa pol imeli nepričakovane obiske. Pri nas so že te obiski pričakovani! :) Začne se z rahlo mešanico in v ozadju Siddharta.
Za kakšno uro do dveh ko sosedje odidejo in policija nardila popis osebja se odpravimo ven, ki je večja množica bolj opitih ljudi katerim se lahko režiš in z njimi zaliješ na šanku. Jegermajstej je najboljši primer za takšeno delo. Zaželite vsem študentom srečno za vse in še več.

Želim vsem študentom vse najboljše da čimprej opravijo faks brez kakšnih težav in čimveč dobre čage. Brez pretiranih opitih žrtev in pumpanja mi se bomo pa že znašli.
Hvala za pozornost

MDavor



6 comments:

Inča said...

BUAHAHA :D torej..me pridemo v nedeljo...kdaj gremo ven???:D

ps. ki si pa ta komad našu...adijo si ;)

Davor said...

v torek gremo ven...zdej pa mislim da bi se lahko dobili neki... pred prvo gimnazijo se dobimo pa se vmremo ;)

Inča said...

zaaakoooooooon:D:D mrtvo bo:D

Ištvan Ferkeš said...

srečno študentarija :)))


ps: prva čaga bo že v pomedeljek zvečer .... (vem in čutim)

Davor said...

jes nekak nisn za ponedeljek ampak ok!!! Delam:S
Ka pa za torek šeki? :D:D
bomo že nekak zaprli cesto!

Ištvan Ferkeš said...

ok ok razumem, bom šel pa v pondelk samo v kontrolo, če so vsi ventilatori pa stuff na svojem mestu, v torek pa borba do konca :D