04 December, 2007

Nori december

Seveda seveda. Vsakdo ima slabi želodec glede takih slik, ki so bile postane v prejšnji temi. Raje sem prenehal pisat in se odpravil na deci vode iz avtomata ter sedaj nadaljujem kr z drugo temo. No pa da začnem.
Kot vsi vemo da prihaja največja težava v vsakem letu pa še posebaj če si prenasičen in presušen denarja, študent. Prihaja veseli december. Za vsakega študenta prekletstvo na zemlji a lahko mu rečemo tudi raj. V tem obdobju je težko biti rešilec ali kakšen človek, ki ne sme piti (jumbo), saj kot rešilec imaš dela još in še. Tu so pijanci, tudi imamo piromane, ki ne samo da mečejo petarde ampak se probajo vžgat(ne kužim), pol so našteti v knjigi kakšni lovci na božička in dedka mraza. Še ni poznan rezultat lova od lanjskega leta zato prosim vse starše, ki berejo ta blog naj ne govorijo otrokom da sta dedek in božiček mrtva ampak raje rečite da sta nekaj gadnega pojedla in ostala zadnji teden v decembru na wc-ju. Razteplo jima je guzico. Opravičilo jim bo napisal zdravnik.
No, za nekatere pa se je že začelo prej kot pa decembra. November. Rečejo če je grdi začetek, kakšen je šele konec.
Terajo te iz klubov, spotikanje na ležečo zebro ter si zvijaš gleženj(in to večkrat v dnevu), spanje pred blokom dokler kolega stoje bruha, spanje pod / na šanku ter žljebu, pretepanje z bokserskami rokavicami in še mnogo drugih in še več tretjih stvari.
Naprošam dokaj ljudi, ne vse, naj se samo pazijo alkohola in problemov. Čuvajte se ljudi, ki majo krila in tistih, ki lahko letijo.

Lep pozdrav


3 comments:

123456 said...

Js sm blazno uspešno vstopla v december... 4 days in a row... (A) i might even say 5. :D Še bo krut letošni december. ^.^

Drgač pa ja... po pameti (kokr je pač premoremo (A)).

Ištvan Ferkeš said...

bi rekel, da poznam večino teh problemov, izletavanje iz klubov, previsoke zebre, predčasen počitek pred stanovanjem in podobne zadeve ... pa šele petega smo :S

Davor said...

ka pa če bi prespala december Schex? Jes ti Ištvan... zmagal smo. Ni nfinančnih problemov, ni modric, zlomljenih gležnjov, Ni problemov :)