29 November, 2007

Štetje oblačil ter primanjkovanje le teh...


Pri pregledu število čistih in umazanih peril sem prišel do zaključka da mi nekatere od pomembnejših stvari manjkajo. To niso gate, majčke, kape, wc papir, rokavice, šolske potrebščine, zlomljena očala ampak ena nogavica. Kako in kje je, je še neznano. Iskanje že poteka od včeraj in sem v največjem upanju da se najde oz poštenega najditelja naprošam da jo vrne.
Opis oblačila pa je takšen. Ima na skrajnem vrhu že obrabljeno elsatiko zato padajo dol z noge in jih moreš vsake toliko časa vlečt gor. Kilometraža se vrti okoli slabih 300km ampak bi šlo še več samo jim nisem želel dati dostopa do vsakodnevnega obuvala, ker je pretirani smrad bil preveč. Če jih dvignemo v zrak lahko vidimo skozi saj obraba le tega oblačila je previsoka in priporočam da se vrže ali zažge (zažge zato da se ne mučijo na smetišču kaj to tako nagravžno smrdi).
OPOZORILO: Vsakega poštenega najditelja pa ša naprošam, da jo NE in še enkrat NE obuva saj je velika možnost prisotnost gljivic in neodpravljivega vonja.
Za vsakega najditelja je nagrada in sicer tisti, ki ne upoštevajo zgornjega opozorila, lahko obdržijo tisto kar je v notranjosti.

3 comments:

Anonymous said...

Mogoč si jo pa na kifl fešti zgubu...hahahaha :D :D

Ištvan Ferkeš said...

hahahahahaha ka pa če v mekiču???

Davor said...

kot rečeno...našu se je štumf v mcdonaldsu..loco