11 November, 2007

Ljudje s slabim želodcem naj ne berejo! (Vredno branja)

Stvari, ki jih človek prezira in jih zelo malo krat izgovarja so pri nas zelo uporabljene in obravnavane. Govorimo o prdcih.
Prdci so ena najbolj smrdečih pojavov če lahko tako rečem, zraven smrada iz ust, pod pazduho, noge, posušena slina okol ust po spanju... (če sem kej pozabu me opozori / dopolni!).
Zadnje čase velikokrat slišim prdce, ki jih kolega/ica sprožijo s svojim organizmom, kar je zelo dobro. Slišni ne smrdijo, Tihomiri (beri: tihi prdci) so pa uni gadni, ki zaradi njih ljudje zapuščajo prostore. Moje mnenje je če te stisne, ne se branit in ga zapirat. Kr spusti ga z veseljem in uživaj v smradu. Od vsakega posameznika je dokazano in moje mnenje isto poteka, da od lastnika prdec diši. Če probaš ga povohat se boš zgraužal nad sabo in si v glavi reku da ti smrdi v notranjosti pa si mislis ''diši'' :P
Dnevi dobro začinjenega pasulja ali fižola ti lahko samo povejo, da boš tisti dan zdravo živel in užival kajti je dobr filing, ko ga drapneš po celi črti in če je še glasen se ti še tuk bolje zdi :)
Ena stvar je pa samo za heroje. Prdni, ko maš drisko!


6 comments:

Ištvan Ferkeš said...

To se ceni: visokomiselnost,zato obužujem takšne poste ;) Pohvaljen davor!

Drgač pa rečejo, da en prdec odžene devet doktorjev (pa še koga, ki je blizu seveda)

Davor said...

hvala koljegič. Se grejeva ko prideš v mb. Prinesi novo posteljino xD

кαтє●● said...

lol ... to je treba brat na tešče =)

nejcha said...

tis bolan :D

Davor said...

ne se drust z mano...:P

Unknown said...

Raj ne komentiram. :D To je staro. :D