30 August, 2007

Mislim da je gej


Lepi igralec Wentworth Miller, za katerim oboževalke vzdihujejo med njegovim "begom iz zapora", je šokiral mnoge, ko se je prikazal s svojim fantom.

Enemu najbolj zaželenih svetovnih samcev, po katerem so hrepenele tudi številne Slovenke, ki jih je očaral v vlogi Michaela Scofielda, naj bi srce ukradel igralec Luke McFarlane, ki je že pred časom odkrito priznal, da je gej, in se zapletel v razmerje z igralcem T. R. Knightom iz priljubljene nanizanke Talenti v belem.

Wentwortha in Luka so paparaci ujeli med pohajkovanjem po losangeleških ulicah, pred kratkim pa naj bi bila skupaj na Kitajskem, kjer je Miller snemal reklamo. Neimenovani vir je ameriškemu tabloidu razkril, da naj bi imela igralca razmerje že celo leto. Wentworth je že večkrat javno zanikal namigovanja, da naj bi bil gej, in čeprav homoseksualnost v svetu zabave že dolgo ni več prepovedana tema, si še vedno ne upa razglasiti svoje spolne usmerjenosti. Bal naj bi se padca gledanosti svoje serije, zato si tudi ne upa zaživeti z Lukom.

Vir: www.rtvslo.si

Mislim da ne bom več gledal PB :S

10 comments:

VANJA said...

on je hud, on je res hud :D ampak! jst sm si ze najdla alternativo za kero miljon posto vem da ni gej, pa se slovenc je, torej zelo dosegliu ahahah :P beat that!

Donch said...

aaaaam...se dandanes so v medijih sami pedri..da ne govorimo o kumarju, sebastajanu in ostalih...no comment...50% weč možnosti majo dobri tipi ...ko pa ne wem kako fajn obdarjene bejbe....jebat ga =)

Donch said...

aaam..p.s.: sej lahk dam tvoj link na moj blog neeee? (A) =)...

hvala**:D

bloodi said...

On je itak peder no dej ga poglej sej lep je sam je srmaček, Dona sam tisto da kumar pa seba nista pedra je mišleto da lepa pa sta?HA:HA:HA:HA:HA: Domen Kumar je sploh lep ja kr popapcu bi ga:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Seba je pa tud sladki s tisim zalizkom narezanim de prusim te to so same obične navadne pederčine...sej že čuješ po glasu...ker pevc pa ni peder? un ko je dobr:D

Ištvan Ferkeš said...

načural dizaster

Davor said...

am am Dona lahko ja!
Mah za mene je samo gej Anžej Dežan pa da ne govorimo o Murku...ubise kiflom gej jadni !!!

Anonymous said...

Fantje, jes pa mislim da je v vsem skup sam kanček zavisti in bi v resnici vsi bli radi kumri, seboti al pa dežani :D tak povedal sm ka sm mislo:D ajd

Davor said...

I wanna be like Jože Alegro

Unknown said...

Ja pa seeej... veš kok lažje je bit peder... s kolegom sm lahko dugo...

S pičko si pa 10min pa ti v glavi dela uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum! =P

Ištvan Ferkeš said...

hahahahahahhhhhaaahahahahhaahaa

Jože Alegro ... ooo fak, to pa bla doza smehiča

Jože for the president :D