22 February, 2008

Brez pete in glave.

Težaven dan za ljudi brez življenja in potem ti gre še vse bolj narobe kot bi moralo bit. Stojiš na balkonu ter pljuneš in gledaš kako pljunek leti na zgornji balkon plešastega človeka z prečko na glavi. Vstopiš noter, da bi pogledal kaj je na televiziji a gor nič razen praha in kup velikega smetišča iz večnamenskega kesona. Z razočarano glavo se odstraniš iz stanovanja. Brcneš žogo majhni deklici, ki jo je izgubila in gledaš kako ji pada glava v počasnem posnetku z ramen. Pomagaš ji vstati na potrgane noge, ki so ji pred uro pri parkiranju smetlarjev po pomoti odstanili ampak se raje odmakneš da lahko naredijo svoj posel do konca.
Odpeketaš do trgovine a se spomenš da motornih žag več ni za rezanje žil v odelku z živili. Kupiš navadno kiflo ter jo inhaliraš brez težav. Zaradi prevelike lakosti naročiš veliko picoo in jo ješ zunaj saj imaš tako majhno stanovanje, da bi jo pojedel noter.
Odpraviš se na predčasno popoldansko spanje saj to jutro ni bilo tvoj dan.Priprave na spanje se pričnejo že v dopoldanskem času in prespiš celi dan da lahko lepo v miru odpiš noč.

3 comments:

Ištvan Ferkeš said...

šta je ovo??

Anonymous said...

lol dd...slovnica pa te scene xD
ispade se bol zmeden tekst =)



urosK

Anonymous said...

Ej recejo da je glupost neunistljiva.
Ka to mam jes kak virus al ka da se mi taki posti pojavljajo? Grr