24 January, 2008

Kako je glupa bolezen, kako je glupa bolezen, če je bolezn vročina...


Kaj pomeni, če se zbudis zjutri ob 4h in se ne mores premaknit? Ali je to zaležanost na roki in moreš počakat minutko da ti pride nazaj kri. Ali je to epidemija alkoholiziranja iz prejšnje noči. Ah neeee.. (prenehal sem pit do določenega časa). Mogoče je pa to prisotnost nepridiprave, nikoli zaželene, sebično pokvarjene vročine… gripe… pljučnice. Daaaaa. jeeej:/
To se dogaja kadar ti je prejšnja noč mirna in greš od 22h spat da se lahko brezbrižno zbudiš za jutranji šiht. Ampak ti se zbudiš kot rečeno že ob 4h da lahko se trudiš dve uri vstat, ter it na wc opravit prvo in najnujnejšo opravilo samo ti tega nikoli ne uspe.
Naslednji dan ti dohtorica predpiše tono raznovrstnih drog ob katerih se ti življenja na koncu zameri ampak vse skup ne pomaga. Koliko ljudi pozna izraz ''sovražim bolezen''. Zakaj Jan Plasteni pravi da je LJUBEZEN BOLEZEN če ti pa pri 39,5°C vročina greni življenje. Čudnega mi besedilaaa.

4 comments:

Unknown said...

Praviš, da to da si v soboto pred tem pil ko krava, biu pijan ko krava, hodu domu z dvema kravama in jedu v jazzu vsred unga mraza v kratkih rokavih?

Ah neee. Lep dan ko smo ob 22.00 šli spat. =DDDD

bloodi said...

sam da tep ni neč:D

Unknown said...

čakam...

Davor said...

kdo je biu v kratkih rokavih?:wa

Drgač pa stojko..čeh je nastrado, schex je nastrado, vac je tud, moja mama je trenutno v procesu zdej si pa samo še ti na vrsti